Cardio fitness
Yoga
T. bodyworkout
Body shape
Spinning

Aqua Bootcamp

Aqua Bootcamp is een actieve training in diep water waarbij de kracht en conditie van het lichaam worden verbeterd. Tijdens de lessen zorgt een combinatie van zwemvormen, oefeningen in het water en oefeningen op de kant voor een ultieme work-out. Daarbij zijn snelheid, afwisseling, actie en samenwerking de belangrijkste peilers van deze training.

Beschikbaar in

Een pittige en verrassende work-out     in het water

Deze training is zeer geschikt voor mensen die hun uithoudingsvermogen willen verbeteren. De door het water opgewekte weerstand zorgt voor het versterken van de spieren op een effectieve manier. Daarbij is de kans op blessures in het water klein. De verschillende afwisselende oefeningen zorgen ervoor dat je je fitter, actiever en sterker gaat voelen. Het is pittig en uitdagend maar voor bijna iedereen toegankelijk. De intensiteit en het tempo is tijdens de training aan te passen.

Een Aqua Bootcamp training staat voor een complete training van het lichaam; de mid-sectie van buik, rug en bekkenspieren. Dit zorgt voor een strakker lichaam. Naast de mid-sectie worden ook de armen en benen sterker waarbij naast trainen met power ook op concentratie en evenwicht getraind wordt.

Deze les staat onder leiding van speciaal opgeleide instructeurs. Aqua Bootcamp is bij uitstek geschikt voor zowel geoefende als niet-geoefende zwemmers en is voor jong en oud. De lessen worden op donderdagavond gegeven op onze locatie in Vathorst (20.00 tot 20.45 uur). Houd jij van water en van een uitdaging dan is Aqua Bootcamp jou op het lijf geschreven. Meld je snel aan voor een gratis proefles (activiteiten@ra-sports.nl)

Meer recensies