Aqua Fit Locatie Blaricum

Op onze locatie in Blaricum bieden wij Aqua Fit aan. Dit zijn veelomvattende trainingen waarbij onder begeleiding van een professionele instructeur verschillende spiergerichte oefeningen worden gedaan. Deze activiteit kan het best omschreven worden als een combinatie van aqua aerobics en aquajoggen. In het zwembad wordt tijdens deze trainingen gebruik gemaakt van diverse oefenmaterialen en wisselende muziek.

Bekijk tickets Bekijk het rooster

Neem ook deel aan één van onze Aqua Fit lessen

De Aqua Fit lessen zijn veelomvattende trainingen waarbij onder begeleiding van een professionele instructeur verschillende spiergerichte oefeningen worden gedaan. U kunt ervoor kiezen om per keer te betalen maar u kunt er ook voor kiezen om een 12-rittenkaart aan te schaffen; dan krijgt u twee ritten gratis.

Prijzen:

1x Aqua fit € 8,25
12 x Aqua fit € 99,00 € 82,50

1x Swim fit € 8,25
12 x Swim fit € 99,00 € 82,50

Koop tickets Koop rittenkaart

Kom langs voor een proefles

De Aqua Fit lessen zijn goede lessen om het lichaam effectief te trainen in het water en de conditie van het lichaam op peil te houden. De trainingen bij R&A worden gegeven in een zwembad dat 1.40 meter diep is. De lessen zijn voor jong en oud. U bent altijd welkom voor een proefles.

Aqua Fit Swim Fit