Zwangerschaps-
zwemmen

Zwemmen is een goede manier om in beweging te blijven tijdens je zwangerschap. Omdat de schokbelasting minimaal is, kun je in het water heerlijk vrij en veilig bewegen. Wil je fit zijn voor de bevalling? Andere zwangere vrouwen ontmoeten? Kom zwemmen!

Ideale sport voor zwangeren

Zwemmen is een ideale sport voor zwangeren. Omdat het water je - zwaarder wordende - lichaam ondersteunt, kun je veilig en prettig bewegen. Ook je baby vindt het prettig als je zwemt. De langzame en schommelende bewegingen hebben een rustgevend effect. Juist nu je zwanger bent, is een sport met een minimale schokbelasting belangrijk. Tijdens de zwangerschap worden je banden en gewrichten namelijk weker.

Tijdens de lessen ligt de focus op veilig en relaxt bewegen. Samen met andere vrouwen doe je verschillende oefeningen in warm water. Denk bijvoorbeeld aan oefeningen gericht op het onderhouden van je conditie en het trainen van je spieren. Ook ademhalings- en ontspanningsoefeningen komen ruimschoots aan bod.

Kom langs voor een proefles

Aqua fit en Swim fit zijn goede lessen om het lichaam effectief te trainen in het water en de conditie van het lichaam op peil te houden. De trainingen bij R&A worden gegeven in een zwembad dat 1.40 meter diep is. De lessen zijn voor jong en oud.

U bent altijd welkom voor een proefles. Voor meer informatie kunt u mailen naar blaricum@ra-sports.nl of vathorst@ra-sports.nl

Reserveer gemakkelijk zelf een les via ons reserveringssysteem.

Reserveren Amersfoort Reserveren Blaricum