Vrijzwemmen

Buiten de reguliere zwemlessen en aquasporten om is het ook mogelijk om te komen vrijzwemmen bij R&A. Tijdens het familiezwemmen is het zwembad geopend voor iedereen. Wil je nog wat zwemslagen oefenen of gewoon lekker vrijzwemmen met jouw vriendjes? Houd onze website en social media in de gaten en check wanneer het eerstvolgende familiezwemmen weer gepland staat.

Vakantie-activiteiten

Op onze locaties in Amersfoort en Blaricum worden er tijdens de vakanties allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Zo kan je op maandag bommetjes komen maken tijdens de trampoline fun en op de dinsdagen kun je de onderwaterwereld ontdekken als een ware zeemeermin tijdens een leuke workshop.

Check snel onze nieuwspagina en kijk welke activiteiten er binnenkort weer gepland staan. Aanmelden gaat heel gemakkelijk via onze online reserveringspagina. Zien we je snel tijdens jouw vakantie?

Kom je ook snel langs?

Tijdens het familiezwemmen en de trampoline fun zijn wij geopend voor iedereen! Kom gezellig langs met papa, mama of jouw vriendjes en vriendinnetjes. Samen maken we er een leuke middag van! Of kom je de onderwaterwereld ontdekken als een echte zeemeermin?

Reserveer zelf gemakkelijk een aantal plekken voor alle activiteiten via ons reserveringssysteem.

Reserveren Amersfoort Reserveren Blaricum