Locatie Amsterdam

Sinds mei 2015 biedt R&A Sports & Swimming zwemlessen aan in het doelgroepenbad naast het De Mirandabad. Een kleinschalig zwembad met een zeer aangename temperatuur (31 graden) voor de kinderen waar 7 dagen per week zwemlessen worden aangeboden op dezelfde kleinschalige wijze als op de andere locaties. Het zwembad heeft een eigen ingang, eigen kleedruimtes en is goed toegankelijk voor jong en oud.

Zwemlessen

Ook op onze locatie in Amsterdam worden kinderen al jarenlang opgeleid conform het officiële Zwem ABC. Er worden meerdere zwemlessen tegelijkertijd aangeboden met alle leerkrachten in het water. Daarnaast is er altijd een coördinator aanwezig op locatie die voor u klaar staat om al uw vragen aangaande de zwemlessen kan beantwoorden. Verder kunt u altijd naar de zwemlessen van uw kinderen kijken. Er is een ruime zitgelegenheid rondom het zwembad zodat u de lessen van dichtbij kunt volgen.

_ABP0867

Zwemvaardigheid

Naast de reguliere zwemlessen voor het Zwem ABC bieden wij ook zwemvaardigheidslessen aan op deze locatie. Het doel van deze lessen is het verbeteren van de reeds aangeleerde zwemslagen maar de kinderen zullen ook vele nieuwe technieken aanleren. Denk hierbij aan de vlinderslag, de officiële borstcrawl, reddend zwemmen en nog veel meer. Een leuke en leerzame aanvulling na het behalen van het Zwem ABC waarbij de zwemveiligheid van uw kind alleen maar groter wordt.

Neem contact op met locatie Amsterdam

Heeft u een vraag over de zwemlessen of wilt u meer informatie ontvangen over onze activiteiten?