Volwassenen zwemles

Op onze locaties in Blaricum en Amersfoort (Vathorst) bieden wij ook zwemlessen aan voor volwassenen. In een kleinschalige groep kunt u de basistechnieken van de zwemslagen aanleren met de ondersteuning van onze zwemleerkrachten. De groepen bestaan uit maximaal 5 deelnemers met 1 leerkracht.

Zwemles voor volwassenen in Amersfoort & Blaricum

Tijdens de zwemlessen voor volwassenen worden de technieken van verschillende zwemslagen aangeleerd. Het betreft de schoolslag, de enkelvoudige rugslag en de borst- en rugcrawl. Daarnaast worden de elementen van het drijven en het te water gaan middels een duik of kopsprong aangeleerd.

De technieken worden aangeleerd met behulp van verschillende drijfmiddelen. De lessen worden aangeboden in abonnementsvorm en de vorderingen worden bijgehouden middels ons online volgsysteem. Zo wordt er duidelijk gemonitord welke zwemslagen er gezwommen dienen te worden en wat de exacte vereisten zijn. Wanneer de technieken voldoende worden beheerst zal er gestart worden met het gekleed zwemmen om uiteindelijk over te gaan tot het behalen van een officieel A — diploma.

Aanmelden volwassenen zwemles

Lijkt het u leuk om deel te nemen aan de volwassenen zwemlessen op één van onze locaties in Amersfoort of Blaricum? Schrijf u dan snel in door een mail te sturen naar onze locatie.

Dagen en tijden van de lessen in:

Amersfoort — Vathorst | Dinsdag 20.30 — 21.00 uur
Amersfoort — Vathorst | Dinsdag 21.00 — 21.30 uur

Dagen en tijden van de lessen in:

Blaricum | Dinsdag 19.30 — 20.00 uur
Blaricum | Dinsdag 20.00 — 20.30 uur