Zwem ABC

Als trotse licentiehouder leidt R&A Sports & Swimming kinderen al jaren op volgens het officiële Zwem ABC. Er wordt les gegeven in groepjes van 8 à 9 kinderen met twee leerkrachten in het water. Daarbij staat een plezierige en ontspannen sfeer voorop en kunt u altijd naar de zwemles van uw zoon of dochter kijken.

Meld uw kind aan

zwemles met

persoonlijke aandacht

Bij R&A leren de kinderen met behulp van verschillende drijfmiddelen de vaardigheden voor het Zwem ABC aan. Er is veel persoonlijke aandacht voor de kinderen en de zwemleerkrachten staan in het water zodat de nodige begeleiding aan de kinderen gegeven kan worden bij het aanleren van de verschillende technieken.

De kinderen wordt al snel geleerd hoe zij zich zonder bandjes kunnen redden in het water en wat ze moeten doen als ze een keer onverwachts in het water vallen. Door te trainen op de zelfredzaamheid leren de kinderen goed hoe ze zich zelfstandig in het water moeten voortbewegen middels de verschillende zwemslagen.

Zwem ABC = Nationale Norm Zwemveiligheid

Het Zwem ABC kent een logische opbouw waarin doelgericht per diploma gewerkt wordt aan het verbeteren van de vaardigheden en dus de zwemveiligheid van uw kind. De slagen die voor het Zwem ABC worden aangeleerd zijn de schoolslag, rugslag, borstcrawl en rugcrawl. Ook moeten de kinderen door het gat leren zwemmen, uitdrijven in het water en zich met kleding aan kunnen redden in het water. Voor de specifieke eisen die de Nationale Raad Zwemveiligheid heeft opgesteld voor het A-, B- en C-diploma verwijzen wij u door naar de website van de Nationale Raad Zwemveiligheid.

Bij R&A leert uw kind op een plezierige en kindvriendelijke manier zwemmen. De lessen worden gegeven op vier locaties: in Blaricum, in Amsterdam - Zuid, in Amersfoort - Vathorst en op Sherpa (dit ligt op de weg tussen Hilversum en Baarn). U bent altijd welkom om een keer te komen kijken bij de zwemlessen op één van onze locaties.

Over Wescore

Volg eenvoudig online de voortgang van je kind met WeScore!

Bij R&A maken wij gebruik van de online ouderapplicatie genaamd WeScore. Via WeScore kunt u zelf lessen afmelden, inhaallessen plannen, de voortgang van uw kind of kinderen monitoren, berichten vanuit R&A lezen en uw transacties bekijken.

Meer informatie