Locatie Amersfoort - Vathorst

In september 2016 heeft R&A Sports & Swimming haar eigen locatie in Amersfoort - Vathorst geopend. Een zwembad waar naast lessen voor kleine kinderen ook vele andere activiteiten beschikbaar zijn. Er is in dit zwembad bewust gekozen voor een speciale luchtbehandeling waardoor het klimaat in het zwembad zeer aangenaam is. Daarbij is de akoestiek in het zwembad optimaal waardoor het erg prettig is voor jong en oud om deel te nemen de verschillende activiteiten.

Zwemlessen & meer

Bij R&A Sports & Swimming worden kinderen al jarenlang opgeleid conform het officiële Zwem ABC. Vanaf de opening in september 2016 is deze unieke wijze van zwemles geven ook in Vathorst aangeboden en wordt er 7 dagen per week zwemles gegeven in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht. Daarbij staat het kind centraal en is er voor de ouders altijd een coördinator aanwezig als aanspreekpunt voor eventuele vragen. Het afzwemmen voor het Zwem ABC vindt ook plaats op deze locatie waardoor kinderen in de vertrouwde lesomgeving het diploma kunnen behalen.

Naast zwemlessen voor het Zwem ABC worden er voor kinderen ook lessen overlevingszwemmen aangeboden (vanaf 2,5 jaar). Ook kunt u bij ons terecht voor lessen babyzwemmen, ouder&kind zwemmen, zwemvaardigheid, snorkelen en zeemeerminnen. Kortom, waterplezier voor baby's, peuters en kleuters.

miloudijkstrafotografie_42A9075 kopie

Banenzwemmen en aquasporten

Daarnaast worden er op onze locatie in Amersfoort - Vathorst verschillende aquasporten aangeboden. De Aqua Fit, Aqua Bootcamp en SwimFit lessen worden op een fijne en ongedwongen wijze aangeboden waarbij een ontspannen sfeer voorop staat. Ook kunt u iedere dag van de week komen banenzwemmen.

Neem contact op met locatie Amersfoort

Heeft u een vraag over de zwemlessen of sportlessen of wilt u meer informatie ontvangen over onze activiteiten?