Zwemles aan huis

Heeft u thuis een zwembad (binnen of buiten) en bent u op zoek naar zwemles aan huis? Dan bent u bij R&A aan het goede adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanbieden van zwemlessen aan huis in de regio van Het Gooi, Amsterdam en Utrecht. De zwemlessen kunnen ingepland worden op basis van uw wensen.

Zwemles in je

eigen zwembad

De zwemlessen worden gegeven door gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat uw kind in veilige handen is en met plezier wordt opgeleid voor het officiële Zwem ABC. De kinderen bevinden zich in een vertrouwde omgeving en de ervaring leert dat de kinderen daardoor sneller leren zwemmen.

U heeft de keuze of u privélessen wilt of dat uw zoon/dochter samen met vriendjes/vriendinnetjes deelneemt aan de zwemlessen bij u thuis. Wij zorgen voor de benodigde materialen tijdens de zwemlessen. De ervaring leert dat deze unieke wijze van leren zwemmen zeer resultaatgericht is waardoor er op korte termijn grote progressie wordt geboekt.

Zwemles aan huis

Het gemak van zwemles aan huis

De zwemlessen thuis geven u het gemak dat u niet elke week naar het zwembad hoeft te gaan. Er is veel persoonlijke aandacht voor de kinderen en u kunt zelf bepalen wanneer de zwemlessen plaatsvinden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor zwemlessen aan huis? Stuur ons een e-mail met uw naam en het telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.