Afzwemmen

Het afzwemmen bij R&A Sports & Swimming vindt deels plaats in onze eigen zwembaden maar ook deels op andere locaties. Kinderen die in Blaricum en Baarn zwemmen zullen afzwemmen in Blaricum, kinderen die in Vathorst zwemmen zullen afzwemmen in Vathorst en de kinderen die in het doelgroepenbad in Amsterdam zwemmen zullen afzwemmen in het De Mirandabad.

Een groot moment

Het afzwemmen bij R&A is een feestje. De kinderen staan volledig in het middelpunt en tijdens het afzwemmen doen wij er alles aan om het de kinderen zoveel mogelijk naar de zin te maken. Iedereen is welkom dus niet alleen de papa's en mama's maar ook alle andere familieleden of vrienden (maximaal 4 volwassenen per deelnemer).

Voordat de kinderen gaan afzwemmen gaan ze eerst een keer proefzwemmen zodat de kinderen precies weten wat ze moeten doen en de kinderen kunnen wennen aan het zwembad als ze in een ander zwembad komen afzwemmen. Als het proefzwemmen goed is verlopen dan kunnen de kinderen dit twee weken later nogmaals laten zien tijdens het afzwemmen. Via WeScore ontvangt u een bericht zodra uw kind in aanmerking komt voor het proef- en afzwemmen.

AFZWEMMEN

Kledingvoorschriften

Voor het A-diploma zwemmen de kinderen met een t-shirt met lange mouwen, een lange broek en waterschoenen.

Voor het B-diploma zwemmen de kinderen met een t-shirt met lange mouwen, een lange broek en waterschoenen.

Voor het C-diploma wordt het nog iets zwaarder en moeten de kinderen behalve met een t-shirt met lange mouwen, een lange broek en waterschoenen ook met een jas aan zwemmen.

miloudijkstrafotografie_42A0279

Afzwemdata

R&A zwemt meerdere keren per jaar af voor de officiële Zwem ABC diploma's. Voor de exacte afzwemdata verwijzen wij u graag door naar de coördinatoren van de verschillende zwemlocaties.

Mocht u geïnteresseerd zijn om het zwemfeestje van uw kind bij ons te geven dan kunt u contact met ons opnemen via activiteiten@ra-sports.nl