Opfriscursus

Kinderen leren tegenwoordig op jonge leeftijd zwemmen. Een positieve tendens omdat de gemiddelde leeftijd waarop kinderen zwemveilig zijn en zichzelf dus kunnen redden wanneer zij onverwachts te water raken steeds lager ligt. Hierbij is echter wel van belang dat kinderen blijven zwemmen. Om te voorkomen dat de kinderen de verschillende zwemslagen verleren dient met enige regelmaat gezwommen te worden.

Opfrissen?

Uit de praktijk blijkt dat lang niet alle kinderen op regelmatige basis blijven zwemmen en de kinderen die wel regelmatig zwemmen zullen vaak enkel nog een schoolslag zwemmen.

De overige zwemslagen die de kinderen hebben aangeleerd bij het Zwem ABC worden niet of nauwelijks meer uitgevoerd. Daarom geeft R&A Sports & Swimming ieder jaar een opfriscursus. Tijdens deze cursus zullen de kinderen alle zwemslagen weer zwemmen maar er zal ook getraind worden op survivalen in het water. Denk hierbij aan het zwemmen met een boot, zwemmen met kleding aan en verschillende attributen om elkaar uit het water te redden.

Opfriscursus

Aanmelden voor opfriscursus

De kinderen worden in drie lessen (van 1 uur) weer helemaal vertrouwd met het water en de verschillende zwemslagen. Kortom, drie leuke en plezierige lessen waarin bewerkstelligt wordt dat de kinderen weer zwemveilig op vakantie kunnen.

De eerst volgende cursussen in Amersfoort starten op:

Er staat momenteel nog geen opfriscursus gepland. Deze wordt verwacht in mei/juni 2024

Kosten: €73,50 voor 3 lessen

LET OP: Reserveer voor alle drie de dagen van de opfriscursus!

Reserveren Amersfoort

De eerst volgende cursussen in Blaricum starten op:

Zaterdag 1 juni 2024 | 14.00 uur — 15.00 uur
Zaterdag 8 juni 2024 | 14.00 uur — 15.00 uur
Zaterdag 15 juni 2024 | 14.00 uur — 15.00 uur

LET OP: Reserveren is mogelijk vanaf 1 april
Kosten: €73,50 voor 3 lessen
LET OP: Reserveer voor alle drie de dagen van de opfriscursus!

Reserveren Blaricum