Aqua Fit

Swim Fit

Aqua Fit en Swim Fit zijn veelomvattende trainingen waarbij onder begeleiding van een professionele instructeur verschillende spiergerichte oefeningen worden gedaan. Deze activiteit kan het best omschreven worden als een combinatie van aqua aerobics en aquajoggen. Door de gewichtloosheid in het water zijn deze aquasporten de ultieme body workout voor het totale lichaam.

Aquasporten voor ieder niveau

In het zwembad wordt tijdens deze trainingen gebruik gemaakt van diverse oefenmaterialen en wisselende muziek. Het trainen van de verschillende spiergroepen zorgt ervoor dat het lichaam soepel blijft en er een juiste balans in het lichaam ontstaat.

Door de weerstand van het water kan iedereen op zijn of haar niveau deelnemen aan de training. U hoeft geen goede zwemmer te zijn om aan de training mee te kunnen doen. De vorm van training is vrij intensief maar ook bijzonder geschikt wanneer andere sporten te belastend zijn voor de spieren, banden of gewrichten. Dit komt doordat de zwaartekracht bij verblijf in het water vrijwel volledig wordt gecompenseerd door de opwaartse druk. Hierbij ligt de intensiteit bij de aqua fit lessen wat hoger dan bij de swim fit lessen.

Kom langs voor een proefles

Aqua fit en Swim fit zijn goede lessen om het lichaam effectief te trainen in het water en de conditie van het lichaam op peil te houden. De trainingen bij R&A worden gegeven in een zwembad dat 1.40 meter diep is. De lessen zijn voor jong en oud.

U bent altijd welkom voor een proefles. Voor meer informatie kunt u mailen naar blaricum@ra-sports.nl of vathorst@ra-sports.nl

Reserveer gemakkelijk zelf een les via ons reserveringssysteem.

Reserveren Amersfoort Reserveren Blaricum