Locatie Blaricum

Op 25 mei 2021 heeft R&A Sports & Swimming haar nieuwe locatie in de Blaricummermeent geopend (adres: Deltazijde 6). Een lang gekoesterde wens is hiermee in vervulling gegaan. Een tweede eigen locatie waar naast zwemlessen voor het Zwem ABC ook ruimte is voor heel veel andere activiteiten met als basis kleinschaligheid en een prettige sfeer.

Zwemlessen & meer

Bij R&A Sports & Swimming worden kinderen al jarenlang opgeleid conform het officiële Zwem ABC. Vanaf de opening in mei 2021 is deze unieke wijze van zwemles geven vanuit de Wetering voortgezet en wordt er 7 dagen per week zwemles gegeven in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht. Daarbij staat het kind centraal en is er voor de ouders altijd een coördinator aanwezig als aanspreekpunt voor eventuele vragen. Het afzwemmen voor het Zwem ABC vindt ook plaats op deze locatie waardoor kinderen in de vertrouwde lesomgeving het diploma kunnen behalen.

Naast zwemlessen voor het Zwem ABC worden er voor kinderen ook lessen overlevingszwemmen aangeboden (vanaf 2,5 jaar). Ook kunt u bij ons terecht voor lessen babyzwemmen, ouder&kind zwemmen, zwemvaardigheid en zeemeerminnen. Kortom, waterplezier voor baby's, peuters en kleuters.

Babyzwemmen Ouder & Kind zwemmen

Banenzwemmen en aquasporten

Daarnaast worden er op onze locatie in Blaricum verschillende aquasporten aangeboden. Het zwangerschapszwemmen, de Aqua Fit- en Aqua Bootcamplessen worden op een fijne en ongedwongen wijze aangeboden waarbij een ontspannen sfeer voorop staat. Ook kunt u meerdere dagen per week komen banenzwemmen.

Neem contact op met locatie Blaricum

Heeft u een vraag over de zwemlessen of sportlessen of wilt u meer informatie ontvangen over onze activiteiten?