Zeemeermin zwemmen

Tijdens de zeemeermin cursus raakt uw kind met een echte zeemeermin vin vertrouwd met de onderwaterwereld. De kinderen leren om op een veilige manier zichzelf sierlijk door het water te bewegen. De zeemeermin zwemmen is beschikbaar in Amersfoort en in Blaricum.

Zeemeermin Cursus

Tijdens de zeemeermincursus van 6 weken worden alle onder-water-technieken aangeleerd, waaronder de zeemeermin zwemslag, rugslag, duiken & nog veel meer! De lessen duren 45 minuten en op de laatste cursusdag mogen de zeemeerminnen afzwemmen en krijgen ze een echt zeemeerminnendiploma!

De lessen worden gegeven aan kinderen vanaf 7 jaar, die minimaal in bezit zijn van een B-diploma. De lessen worden op donderdagmiddag gegeven in ons bad in Amersfoort en op vrijdagmiddag in ons bad in Blaricum.

De eerstvolgende cursussen in Amersfoort starten op:

Donderdag 11 april 2024 om 17:45 uur (beginners) (VOL) 
Donderdag 30 mei 2024 om 17:45 uur (beginners) (VOL) 
Donderdag 29 augustus 2024 om 17:45 uur (beginners) (VOL) 
Donderdag 10 oktober 2024 om 17:45 uur (beginners) 

De eerstvolgende cursussen in Blaricum starten op:

Vrijdag 19 april 2024 om 16:45 uur (beginners) (VOL)
Vrijdag 31 mei 2024 om 16:45 uur (beginners) (VOL)
Vrijdag 6 september 2024 om 16:45 uur (beginners) (VOL)
Vrijdag 18 oktober 2024 om 16:45 uur (gevorderden)

Wilt u uw kind graag aanmelden, op de wachtlijst plaatsen of heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact op met
ons op via activiteiten@ra-sports.nl
LET OP: Vermeld duidelijk om welke locatie het gaat!

Bekijk hoe de zeemeermin cursus eruit ziet

Vier een Zeemeermin Zwemfeestje

Wil je een echt zeemeermin zwemfeestje geven? Dat kan bij R&A! Ook dit is mogelijk in ons bad in Amersfoort en in ons bad in Blaricum.

_42A0476

Bent u op zoek naar een leuke en unieke locatie voor een kinderpartijtje? R&A biedt u de mogelijkheid om een zeemeermin zwemfeestje te geven. Het feestje duurt anderhalf uur en u hoeft als ouder zelf niet mee het water in. Het gehele zwembad staat tot de beschikking van de kinderen en tussendoor is er natuurlijk tijd voor een snoepje of een zakje chips. Tijdens het feestje zullen de basistechnieken van het zeemeerminzwemmen worden aangeleerd. Daarnaast zal er een loopbrug in het water liggen, gaat het onderwaterlicht en de muziek aan!

Mocht u geïnteresseerd zijn om het zwemfeestje van uw kind bij ons te geven, dan kunt u contact opnemen met ons via activiteiten@ra-sports.nl