Locatie Baarn (Sherpa)

R&A Sports & Swimming geeft al bijna 20 jaar zwemles in het zwembad op het terrein van Sherpa. Een uniek doelgroepenbad met een fijne watertemperatuur voor de kinderen. Daarbij is er de prettige bijkomstigheid van een peuterbadje en whirlpool waarin de andere kids uit het gezin kunnen spelen tijdens de zwemlessen. Ook beschikt het zwembad over een waterglijbaan waar de kinderen na afloop van de les gebruik van kunnen maken.

Zwemlessen & meer

Ook op onze locatie in Baarn worden kinderen al jarenlang opgeleid conform het officiële Zwem ABC. Er worden meerdere zwemlessen tegelijkertijd aangeboden met alle leerkrachten in het water. Daarnaast is er altijd een coördinator aanwezig op locatie die voor u klaar staat om al uw vragen aangaande de zwemlessen kan beantwoorden. Verder kunt u altijd naar de zwemlessen van uw kinderen kijken. Er is een ruime zitgelegenheid rondom het zwembad zodat u de lessen van dichtbij kunt volgen.

_42A0288

Zwemvaardigheid

Naast de reguliere zwemlessen voor het Zwem ABC bieden wij ook zwemvaardigheidslessen aan op deze locatie. Het doel van deze lessen is het verbeteren van de reeds aangeleerde zwemslagen maar de kinderen zullen ook vele nieuwe technieken aanleren. Denk hierbij aan de vlinderslag, de officiële borstcrawl, reddend zwemmen en nog veel meer. Een leuke en leerzame aanvulling na het behalen van het Zwem ABC waarbij de zwemveiligheid van uw kind alleen maar groter wordt.

Neem contact op met locatie Baarn

Heeft u een vraag over de zwemlessen of wilt u meer informatie ontvangen over onze activiteiten?