R&A is een echt
familiebedrijf

In 2004 is R&A Sports & Swimming opgericht door vader Anton. In 2013 zijn zoon (Onno) en dochter (Odette) ook toegetreden tot de directie. Vanaf dat moment was R&A dus een echt familiebedrijf.

Waarom R&A

Een unieke wijze van

sport- & zwemlessen

Professionaliteit, communicatie en een goede sfeer dat is waar wij bij R&A voor staan. De sport- en zwemlessen worden altijd gegeven door gediplomeerde instructeurs. Dit sluit goed aan bij ons concept waarop de lessen worden aangeboden.

Meld uw kind aan

De zwemlessen worden gegeven in groepjes van maximaal 8 à 9 kinderen met twee leerkrachten in het water.

Alle locaties van R&A zijn goed toegankelijk voor een ieder. De transparante sfeer die overal gecreëerd is brengt rust.

Op alle locaties is altijd een coördinator aanwezig waarbij u terecht kunt voor eventuele vragen. Wij staan voor u klaar.

Op het moment dat er plezier wordt beleefd tijdens de sport- en zwemlessen worden er sneller resultaten geboekt.

Zwem-ABC–kinderen

Historie

R&A Sports & Swimming werd in 2004 opgericht door vader Anton. In eerste instantie onder de naam: Zwemschool Anton. Er werden onder meer zwemlessen aan huis aangeboden en vanuit daar ontstond het idee om, in samenspraak met één van de mensen waar Anton thuis les gaf, een zwembad te gaan bouwen. En zo geschiedde: de eerste eigen locatie aan de Wetering in Blaricum was een feit. Later kwam ook de locatie in Baarn erbij. De naam R&A is ontstaan vanuit de initialen van Rob, de toenmalige compagnon van Anton, en Anton. Na het toetreden van Onno en Odette tot de directie werden nog meer nieuwe locaties geopend: R&A Vathorst, R&A Amsterdam en de locatie aan de Wetering verhuisde naar de eigen locatie in de Blaricummermeent.

Doris-dolfijn-water-bommetje-min

Dorus de dolfijn

Kennen jullie onze mascotte al? Dat is Dorus de Dolfijn. Dorus kan uiteraard super goed zwemmen, want hij is een dolfijn. Uiteindelijk hopen wij natuurlijk dat alle kinderen net zo goed leren zwemmen als Dorus. Wil je weten wat je allemaal moet leren tijdens de zwemlessen bij R&A? Dorus verteld het je allemaal in zijn eigen nummer: