Banenzwemmen

Op onze locaties in Amersfoort en Blaricum bieden wij in de ochtend- en avonduren banenzwemmen aan. Gezien de aangename watertemperatuur (31 graden) kunt u uw dag goed beginnen of ontspannen eindigen door een plekje te reserveren in één van de beschikbare banen (maximaal drie zwemmers per baan). Check snel het rooster voor de beschikbare dagen en tijden. Reserveren gaat gemakkelijk via ons online reserveringssysteem.

In de ochtend- en avonduren

Het zwembad is tijdens het banenzwemmen volledig ingericht voor de banen-zwemmers. In ons online systeem vindt u ook de mogelijkheid terug om op gezette dagen en tijden een reservering te maken in de snelle baan of in de borstcrawlbaan. Daarnaast geven de kleuren binnen het reserveringssysteem weer in welke baan u gereserveerd heeft. Voor het banenzwemmen kunt u per keer betalen maar u kunt er ook voor kiezen om een 12 - badenkaart aan te schaffen; u krijgt dan twee keer banenzwemmen gratis.

Kom ook banenzwemmen

Banenzwemmen is een goede manier om het lichaam effectief te trainen in het water en de conditie van het lichaam op peil te houden. Banenzwemmen is voor jong en oud.

Reserveer gemakkelijk zelf een baan via ons reserveringssysteem.

Reserveren Amersfoort Reserveren Blaricum