UPDATE: VERSOEPELINGEN PER 19 MEI 2021

Update: Versoepelingen per 19 mei 2021

Op maandag 17 mei is afgekondigd dat de reeds aangekondigde versoepelingen doorgang zullen vinden per woensdag 19 mei 2021. Een volgende stap in de goede richting.

Vernieuwd protocol

Inmiddels is de vernieuwde versie van het ‘Protocol verantwoord zwemmen’ uitgebracht en daaruit volgt dat wij vanaf woensdag alleen weer mogen starten met het banenzwemmen. Hierbij zijn wij nog steeds gebonden aan restricties middels ons reserveringssysteem. Dus reserveren is vanaf nu weer mogelijk via: https://r-a-sports-swimming.reservio.com/

Groepslessen nog niet toegestaan
Tot onze grote spijt zijn groepslessen nog niet toegestaan. Uiteraard hopen wij snel op meer versoepelingen zodat ook de aqua fit, aqua bootcamp, de swimfit lessen en het babyzwemmen en ouder&kind zwemmen snel weer opgestart kan worden. De verwachting is dat de volgende stap in de versoepelingen op 9 juni 2021 zal zijn. Zolang de groepslessen niet zijn toegestaan zullen er op de dinsdagavond en donderdagavond extra mogelijkheden zijn voor het banenzwemmen zodat u in ieder geval weer kunt starten met het bewegen in het water. De reeds gemaakte reserveringen voor de groepslessen zullen door ons worden geannuleerd in het systeem.

Wij hopen u binnenkort weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen in het zwembad.