UPDATE: START BANENZWEMMEN | AQUASPORTEN PER 18 MEI 2020

Start Banenzwemmen en Aquasporten per 18 mei.

Zoals vorige week aangekondigd zal vanaf maandag 18 mei ook het banenzwemmen, 50+ zwemmen, de AquaFit, de SwimFit en de AquaBootcamp van start gaan op onze locatie in Vathorst. Net als bij de zwemlessen dienen we ook hier het ‘Protocol Verantwoord Zwemmen’ na te leven.

Nieuw protocol!

Om ervoor te zorgen dat dit protocol kan worden nageleefd en we aan de 1,5 meter regel kunnen voldoen hebben we een reserveringssysteem ingericht (zie link onder tekst). Via dit systeem kunt u een baan reserveren op een door u gewenste dag/tijd. U heeft dan een half uur de beschikking over de gehele baan. 

Wanneer u reeds een badenkaart heeft zal de reservering bij binnenkomst worden afgetekend zoals u dat van ons gewend bent. Wanneer u eenmalig gebruik wilt maken van de mogelijkheid om te komen banenzwemmen verzoeken wij u contactloos te betalen bij de balie.

Ook zullen de AquaFit lessen, AquaBootcamp en de SwimFit lessen weer worden opgestart. Doordat we rekening moeten houden met de richtlijnen is het aantal reserveringen dat we per les kunnen accepteren helaas beperkt. 

Wij zijn ons ervan bewust dat de huidige opties helaas beperkt zijn. We moeten keuzes maken om conform het protocol te kunnen werken. Het is een begin en wanneer er versoepeling van de maatregelen volgt zullen we u hiervan uiteraard op de hoogte stellen. Wij hopen u volgende week weer te mogen verwelkomen in ons zwembad in Vathorst.

Link naar reserveringssysteem:
https://r-a-sports-swimming.reservio.com