UPDATE: HERSTART ZWEMLESSEN PER 11 MEI 2020

Herstart zwemlessen per 11 mei.

Gisteravond is aangekondigd dat, conform de nieuwe richtlijnen van het RIVM en kabinet, de binnenzwembaden de deuren vanaf maandag 11 mei weer mogen openen. Geweldig nieuws dus voor R&A Sports & Swimming en voor onze zwemleden.

Zoals reeds gecommuniceerd zijn we de afgelopen weken druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de heropening. Morgen zal de zwembranche een door de overheid goedgekeurd protocol publiceren voor de zwembaden. Dit protocol zorgt ervoor dat iedereen weer op een veilige en verantwoorde manier kan zwemmen, rekening houdend met de gezondheid van zowel bezoekers als zwembadmedewerkers.

Vanaf morgen starten wij met het implementeren van dit protocol binnen onze locaties. Op basis daarvan zullen wij u persoonlijk informeren over het vervolg qua invulling vanaf maandag 11 mei. Net als de scholen zullen ook wij met een aangepast rooster moeten gaan werken waardoor niet alle kinderen vanaf maandag kunnen starten.

Wij staan in ieder geval te popelen om vanaf maandag weer van start te gaan en hopen u en uw zoon/dochter dan ook snel weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen.

Met sportieve groet,
Anton, Onno & Odette van Zeegen
Directie R&A Sports & Swimming