zwem abc
Overl. zwemmen
Snorkelen
Zwemles
Zwemvaardigheid
Zwemfeest

Zeemeermin zwemmen

Tijdens de zeemeermin cursus raakt uw kind met een echte zeemeermin vin vertrouwd met de onderwaterwereld. De kinderen leren om op een veilige manier zichzelf sierlijk door het water te bewegen. De zeemeermin cursus is beschikbaar in Amersfoort en in Blaricum.

Beschikbaar in

Zeemeermin Cursus 

Tijdens de zeemeermin cursus van 6 weken worden alle onder-water-technieken aangeleerd, waaronder de zeemeermin zwemslag, rugslag, duiken & nog veel meer! De lessen duren 45 minuten en op de laatste cursusdag mogen de zeemeerminnen afzwemmen en krijgen ze een echt zeemeerminnen diploma! 

Zeemeermin les wordt gegeven aan kinderen vanaf 8 jaar, die minimaal in bezit zijn van een B-diploma. De lessen worden op donderdag- en vrijdagmiddag gegeven in ons bad in Amersfoort en in ons bad in Blaricum.

De eerstvolgende cursussen in Blaricum starten op:

Vrijdag 13 januari 2023 om 16:45 uur (VOL)
Vrijdag 24 februari 2023 om 16:45 uur (VOL)

De eerstvolgende cursussen in Amersfoort Vathorst starten op:

Donderdag 12 januari 2023 om 17:45 uur 

Wilt u uw kind graag aanmelden of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons op via activiteiten@ra-sports.nl
LET OP: Vermeld duidelijk om welke locatie het gaat!

Zeemeermin Zwemfeestje

Wil je een echt zeemeermin zwemfeestje geven? Dat kan bij R&A! Ook dit is mogelijk in ons bad in Amersfoort en in ons bad in Blaricum.


Bent u op zoek naar een leuke en unieke locatie voor een kinderpartijtje? R&A biedt u de mogelijkheid om een zeemeermin zwemfeestje te geven. Het feestje duurt anderhalf uur en u hoeft als ouder zelf niet mee het water in. Het gehele zwembad staat tot de beschikking van de kinderen en tussendoor is er natuurlijk tijd voor een snoepje of een zakje chips.

Tijdens het feestje zullen de basis technieken van het zeemeermin zwemmen worden aangeleerd. Daarnaast zal er een loopbrug in het water liggen en gaan de onderwaterlichten en de muziek aan! 

Mocht u geïnteresseerd zijn om het zwemfeestje van uw kind bij ons te geven, dan kunt u contact opnemen met Priskilla (priskilla@ra-sports.nl).

 

 

Meer recensies