Snorkelen
Overl. zwemmen
zwem abc
Zwemfeest
Zwemvaardigheid
Zwemles

Zeemeermin zwemmen

Tijdens de zeemeermin cursus raakt uw kind met een echte zeemeermin vin vertrouwd met de onderwaterwereld. De kinderen leren om op een veilige manier zichzelf sierlijk door het water te bewegen. De zeemeermin cursus is beschikbaar in Amersfoort en straks ook in de Blaricummermeent.

Beschikbaar in

Zeemeermin Cursus 

Tijdens de zeemeermin cursus van 6 weken worden alle onder-water-technieken aangeleerd, waaronder de zeemeermin zwemslag, rugslag, duiken & nog veel meer! 

Zeemeermin les wordt gegeven aan kinderen vanaf 8 jaar, die in bezit zijn van een B-diploma. De lessen worden gegeven op donderdag om 17:45 uur en vrijdag om 17:45 uur, de lessen duren 40 minuten. Op de laatste cursus dag mogen de zeemeerminnen afzwemmen en krijgen ze een echt zeemeerminnen diploma! 

De eerst volgende cursussen zullen starten op:

Donderdag 8 april 2021 om 17:45 uur

Vrijdag 9 april 2021 om 17:45 uur

Vrijdag 21 mei 2021 om 17:45 uur

Donderdag 27 mei 2021 om 17:45 uur

! LET OP ! Momenteel worden er geen zeemeermin cursussen gegeven i.v.m. de huidige Corona maatregelen.

Wilt u uw kind graag aanmelden of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Maud (activiteiten@ra-sports.nl).

Zeemeermin Zwemfeestje

Wil je een Zeemeermin zwemfeestje geven? Dat kan bij R&A Amersfoort-Vathorst! Binnenkort is het ook mogelijk in ons nieuwe bad in de Blaricummermeent!


Bent u op zoek naar een leuke en unieke locatie voor een kinderpartijtje? R&A biedt u de mogelijkheid om een zeemeermin zwemfeestje te geven. Het feestje duurt anderhalf uur en u hoeft als ouder zelf niet mee het water in. Het gehele zwembad staat tot de beschikking van de kinderen en tussendoor is er natuurlijk tijd voor een snoepje of een zakje chips.

Tijdens het feestje zullen de basis technieken van het zeemeermin zwemmen worden aangeleerd. Daarnaast zal er een loopbrug in het water liggen en gaan de onderwaterlichten aan! 

Mocht u geïnteresseerd zijn om het zwemfeestje van uw kind bij ons te geven, dan kunt u contact opnemen met Elvira (Elvira@ra-sports.nl).

 

 

Meer recensies