Zwemfeest
zwem abc
Zwemvaardigheid
Snorkelen
Zwemles
Overl. zwemmen

Zeemeermin zwemmen

Tijdens de Zeemeermin lessen raakt uw kind met een echte zeemeermin vin vertrouwd met de onderwaterwereld. De kinderen leren om op een veilige manier zichzelf sierlijk door het water te bewegen.

Beschikbaar in

Zeemeermin Cursus 

Tijdens de zeemeermin cursus van 6 weken worden alle onder-water-technieken aangeleerd, waaronder de zeemeermin zwemslag, rugslag, duiken & nog veel meer! 

Zeemeermin les wordt gegeven aan kinderen vanaf 8 jaar, die in bezit zijn van een B-diploma. De lessen worden gegeven op donderdag om 17:45 uur en vrijdag om 17:45 uur, de lessen duren 45 minuten. Op de laatste cursus dag mogen de zeemeerminnen afzwemmen en krijgen ze een echte zeemeerminnen diploma! 

De volgende cursus start:

Donderdag 7 januari om 17:45 uur

Wilt u uw kind graag aanmelden of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Maud (activiteiten@ra-sports.nl).

Zeemeermin Zwemfeestje

Wil je een Zeemeermin zwemfeestje geven? Dat kan bij R&A Vathorst!


Bent u op zoek naar een leuke en unieke locatie voor een kinderpartijtje? R&A biedt u de mogelijkheid om een zeemeermin zwemfeestje te geven. Het feestje duurt anderhalf uur en u hoeft als ouder zelf niet mee het water in. Het gehele zwembad staat tot de beschikking van de kinderen en tussendoor is er natuurlijk tijd voor een snoepje of een zakje chips.

Tijdens het feestje zullen de basis technieken van het zeemeermin zwemmen worden aangeleerd. Daarnaast zal er een loopbrug in het water liggen en gaan de onderwaterlichten aan! 

Mocht u geïnteresseerd zijn om het zwemfeestje van uw kind bij ons te geven, dan kunt u contact opnemen met Elvira (Elvira@ra-sports.nl).

 

 

Meer recensies