Zwemles
Snorkelen
Zwemvaardigheid
Overl. zwemmen
zwem abc
Zwemfeest

Afzwemmen

Het afzwemmen bij R&A Sports & Swimming vindt deels plaats in onze eigen zwembaden maar ook deels op andere locaties. De kinderen die op Sherpa en in Amersfoort zwemmen zullen afzwemmen op deze locaties. De kinderen die in Blaricum zwemmen zullen afzwemmen in Amersfoort en de kinderen die in het doelgroepenbad in Amsterdam zwemmen zullen afzwemmen in het De Mirandabad. Voordat de kinderen gaan afzwemmen gaan ze eerst een keer proefzwemmen zodat de kinderen precies weten wat ze moeten doen tijdens het afzwemmen en de kinderen kunnen wennen aan het zwembad als ze in een ander zwembad komen afzwemmen. Als het proefzwemmen goed verlopen is dan kunnen de kinderen dit twee weken later nogmaals laten zien.

Beschikbaar in

Een groot moment

Het afzwemmen bij R&A is een feestje. De kinderen staan volledig in het middelpunt en tijdens het afzwemmen doen wij er alles aan om het de kinderen zoveel mogelijk naar de zin te maken. Iedereen is welkom bij het afzwemmen dus niet alleen de papa's en mama's maar ook alle andere familieleden of vrienden.

Wanneer uw kind bij R&A zwemt wordt er voordat uw kind mag gaan afzwemmen tijdens de reguliere zwemles een aantal keren geoefend met kleding. Dit gebeurt vanaf het moment dat u het proefzwemformulier van ons overhandigd krijgt.

 

Voor het A-diploma zwemmen de kinderen met een t-shirt met lange mouwen, een lange broek met rits en zakken en waterschoenen.
Voor het B-diploma zwemmen de kinderen met een t-shirt met lange mouwen, een lange broek met rits en zakken en waterschoenen. Voor het C-diploma wordt het nog iets zwaarder en moeten de kinderen behalve met een t-shirt met lange mouwen, een lange broek met rits en zakken en waterschoenen ook met een jas aan zwemmen.

R&A zwemt meerdere keren per jaar af voor de officiële Zwem ABC diplomas. Voor de exacte afzwemdata per periode verwijzen wij u graag door naar de coördinatoren van de verschillende zwemlocaties als ook naar de nieuwsitems op onze website.

Meer recensies