Snorkelen
Zwemfeest
zwem abc
Zwemles
Zwemvaardigheid
Overl. zwemmen

Banenzwemmen | familiezwemmen

Op onze locaties in Amersfoort - Vathorst en Blaricum bestaat ook de mogelijkheid tot vrijzwemmen. Hierbij kunt u zowel bij ons terecht voor banenzwemmen als ook voor familiezwemmen. In het warme water (31 graden) worden verschillende activiteiten georganiseerd, maar ook kunt u in de ochtend- en avonduren baantjes komen zwemmen (zie rooster). Onze doelstelling is het zwembad in Blaricum en Vathorst voor iedereen toegankelijk te maken dus naast de zwemlessen bieden wij ook deze mogelijkheid aan.

Beschikbaar in

Banenzwemmen

Naast de mogelijkheid die er bestaat om deel te nemen aan de activiteiten voor kinderen is het ook mogelijk om banen te komen zwemmen op een bepaald aantal dagen/tijden per week (zie rooster). 

Het zwembad staat dan volledig ter beschikking aan de banen-zwemmers. Voor het banenzwemmen werken wij met een online reserveringssysteem. Via dit systeem kunt u een baan reserveren met maximaal 3 andere banen-zwemmers zodat er voldoende ruimte is uw baantjes te kunnen trekken. U kunt uw baan reserveren door op de locatie te klikken:

    Locatie Vathorst
Locatie Blaricum

Familiezwemmen en meer

Elke maand worden er ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd in het zwembad, voor alle doelgroepen, van jong tot oud. 

Op zaterdag- en zondagmiddag kunt u bij ons terecht voor een zwemfeestjezeemeerminfeestje of familiezwemmen. Daarbij zijn er in de schoolvakanties altijd extra activiteiten voor de kinderen. Zo hebben wij iedere vakantie zeemeerminworkshops, snorkelworkshops en extra discozwemmen. Via onze social media kanalen en bij onze nieuwsitems kunt u zien welke evenementen er georganiseerd worden op welke dagen. Like ons dus op Facebook en Instagram en u blijft altijd op de hoogte van alles wat er in het zwembad georganiseerd wordt.

Ook is er iedere eerste vrijdag van de maand groot feest, want dan organiseren wij van 19.00 tot 20.30 uur discozwemmen. Met al je vriendjes en vriendinnetjes swingen en zwemmen met de discolampen aan? Dat kan als je tussen de 8 en 14 jaar bent. Aanmelden kan via:

Locatie Blaricum: Reservio Blaricum

Locatie Vathorst: Reservio Vathorst

Meer recensies