zwem abc
Snorkelen
Zwemvaardigheid
Zwemfeest
Zwemles
Overl. zwemmen

Banenzwemmen

Op onze locatie in Amersfoort - Vathorst bestaat ook de mogelijkheid tot vrijzwemmen. Hierbij kunt u zowel bij ons terecht voor banen zwemmen, familiezwemmen, COPD-zwemmen als ook voor sport- en spelzwemmen. In het warme water (31 graden) worden verschillende activiteiten georganiseerd, maar ook kunt u in de ochtend- en avonduren baantjes komen zwemmen (zie rooster). Onze doelstelling is het zwembad in Vathorst voor iedereen toegankelijk te maken dus naast de zwemlessen bieden wij ook deze mogelijkheid aan.

Beschikbaar in

Sport- en spelzwemmen

Elke maand worden er ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd in het zwembad, voor alle doelgroepen, van jong tot oud. 

Op zaterdag- en zondagmiddag kunt u bij ons terecht voor een zwemfeestje, duikfeestje, zeemeerminfeestje, SwimFun of familiezwemmen. Daarbij zijn er in de schoolvakanties altijd extra activiteiten voor de kinderen. Zo was er in januari een nieuwjaarsduik en zal er in de meivakantie weer een Wipe-Out in het zwembad zijn. Op onze Facebook en bij onze nieuwsitems kunt u zien welke evenementen er georganiseerd worden op welke dagen. Like ons dus op Facebook en u blijft altijd op de hoogte van alles wat er in het zwembad georganiseerd wordt.

Ook is er iedere eerste vrijdag van de maand groot feest, want dan organiseren wij van 19.00 tot 20.30 uur discozwemmen. Met al je vriendjes en vriendinnetjes swingen en zwemmen met de discolampen aan? Dat kan als je tussen de 8 en 14 jaar bent. Aanmelden kan via discozwemmen@ra-sports.nl

Banen zwemmen 

Naast de mogelijkheid die er bestaat om deel te nemen aan de activiteiten voor kinderen is het ook mogelijk om banen te komen zwemmen op een bepaald aantal dagen/tijden per week (zie rooster). 

Het zwembad staat dan volledig ter beschikking aan de banen-zwemmers. Na afloop kunt u uiteraard gebruik maken van de mogelijkheid voor een goede kop koffie in de horeca-ruimte. Zwemmen is één van de sporten waarmee u al uw spiergroepen traint. Een ideaal begin of een mooie afsluiting van de dag vindt u dus bij ons in het zwembad in Vathorst.

Meer recensies