Zwemvaardigheid
Zwemfeest
zwem abc
Zwemles
Snorkelen
Overl. zwemmen

Borstcrawlcursus

Wilt u de juiste borstcrawltechniek aanleren, verbeteren of perfectioneren? Doe dan mee aan onze nieuwe borstcrawlcursus speciaal voor volwassenen op onze locatie in Vathorst.

Beschikbaar in

Borstcrawlcursus 

Leer hoe je zo efficiënt mogelijk de borstcrawl zwemt tijdens onze nieuwe borstcrawlcursus. Deze cursus is speciaal voor volwassenen die lekker baantjes willen zwemmen of willen oefenen voor een triatlon. 

Het doel van de borstcrawlcursus is om in 6 weken tijd een technisch goede borstcrawl aan te leren, met behulp van verschillend oefenmateriaal. Elke week wordt er een ander onderdeel van de borstcrawl behandelt, waaronder de juiste ligging in het water, beenslag, armslag, ademhaling en de combinatie van hele borstcrawlslag.

Aanmelden voor de borstcrawlcursus 

De borstcrawlcursus wordt op maandag-, woensdag- en donderdagavond gegeven in ons bad in Amersfoort en in ons bad in Blaricum. De lessen duren 45 minuten. 

De eerst volgende cursussen in Blaricum starten op:

Maandag 5 september 2022 om 19:00 uur (VOL)
Woensdag 7 september 2022 om 20:00 uur (VOL)
Maandag 17 oktober 2022 om 19:00 uur 
Woensdag 19 oktober 2022 om 20:00 uur

De eerst volgende cursussen in Amersfoort starten op:

Maandag 5 september om 20:00 uur (VOL)
Donderdag 8 september om 19:00 uur (VOL)
Maandag 17 oktober om 20:00 uur (VOL)
Donderdag 20 oktober om 19:00 uur (VOL)

Mocht u geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan de borstcrawlcursus of heeft vragen, neem dan contact met ons op via activiteiten@ra-sports.nl 

Meer recensies