R&A SPORTS & SWIMMING OPENT NIEUWE LOCATIE IN BLARICUMMERMEENT

R&A SPORTS & SWIMMING OPENT NIEUWE LOCATIE IN BLARICUMMERMEENT

R&A Sports & Swimming zal in het voorjaar van 2021 een nieuw zwembad openen in de Blaricummermeent.

Uitbreiding!

Op 9 maart 2020 heeft R&A Sports & Swimming gezamenlijk met mevrouw Kennis, wethouder van de BEL — gemeente, de koopovereenkomst voor de kavel in de Blaricummermeent ondertekend en het glas geheven op de positieve uitkomst van het werk dat de afgelopen maanden is verzet.

Met de aankoop van een kavel in de Blaricummermeent gaat een lang gekoesterde wens van R&A Sports & Sports & Swimming in vervulling om de huidige activiteiten in het zwembad uit te breiden en daarbij ook meer invulling te geven aan de maatschappelijke functie van het zwembad. Naast het voortzetten van de huidige zwemlessen voor het Zwem ABC zullen ook de lessen overlevingszwemmen meeverhuizen naar het nieuwe zwembad. Daarnaast zal er invulling worden gegeven aan vele andere activiteiten, denk daarbij aan babyzwemmen, banenzwemmen, aqua fit lessen, aqua bootcamp trainingen, borstcrawlcursussen maar ook kan het afzwemmen voor het Zwem ABC worden afgenomen op deze locatie. Verder zal het zwembad ook extra activiteiten voor kinderen organiseren in de vakanties, hebben we één keer per maand discozwemmen en is het mogelijk om het zwembad volledig af te huren voor zwemfeestjes/zeemeerminfeestjes.

De verwachting is dat het nieuwe zwembad in het voorjaar van 2021 geopend zal worden. Het zwembad zal gebouwd gaan worden op een kavel schuin tegenover restaurant Bruis. Wanneer er meer duidelijkheid bestaat over de definitieve datum van de opening zullen wij dit uiteraard tijdig met onze huidige zwemleden communiceren. Daarnaast hopen we ook vele nieuwe leden te mogen verwelkomen voor het nieuwe aanbod aan activiteiten. Op onze website en Facebook zullen we regelmatig updates plaatsen van de stand van zaken en zal ook de bouw van het zwembad te volgen zijn.