R&A GESLOTEN TOT 2 MAART 2021

R&A GESLOTEN TOT 2 MAART 2021

De op 16 december 2020 afgekondigde lockdown wordt opnieuw verlengd tot en met in ieder geval 2 maart 2021. Ook voor R&A betekent dit dat wij nog gesloten zullen blijven voor zwemlessen, banenzwemmen en alle andere activiteiten.

Lockdown verlengd.

Zoals gisteravond afgekondigd tijdens de persconferentie zal de lockdown opnieuw met in ieder geval drie weken worden verlengd tot en met 2 maart. Wij hadden nog goede hoop dat het zwemonderwijs gelijkgesteld zou worden met het openen van de basisscholen maar helaas is dit niet het geval. Ook voor de andere activiteiten bij R&A voorlopig dus nog geen datum van heropening in het vooruitzicht.

De afgelopen maanden is er vanuit de brancheverengingen meerdere malen aangestuurd op het gelijkstellen van het zwemonderwijs met het basisonderwijs. Ook wij sluiten ons aan bij de maatschappelijke noodzaak die zwemlessen hebben voor kinderen. Uiteraard hebben wij ook begrip voor de afwegingen die politiek gemaakt moeten worden om de druk op de zorg te minimaliseren. Maar het blijft voor ons als praktijkmensen afzien en wij missen het geven van zwemlessen en organiseren van andere activiteiten enorm.

De komende vier weken zullen wij via onze social media kanalen opnieuw verschillende opdrachten voor thuis plaatsen. Zo kunnen wij op afstand toch nog een beetje persoonlijk contact met jullie en de kinderen houden. Via onderstaande links komt u op onze social media pagina’s.

Voor nu hopelijk tot over vier weken. Wij staan te popelen om jullie en de kinderen weer te verwelkomen. Blijf allemaal gezond en tot snel!