NIEUWE MAATREGELEN PER 28 NOVEMBER

NIEUWE MAATREGELEN PER 28 NOVEMBER

Zoals vrijdag 26 november afgekondigd tijdens de persconferentie zijn wij genoodzaakt om vanaf zondag 28 november 2021 (vanaf 17.00 uur) opnieuw rekening te houden met verscherpte maatregelen.

Één van de maatregelen is een verplichte sluitingstijd (om 17.00 uur). Deze maatregel zal tot in ieder geval 19 december 2021 duren. Daardoor zijn wij genoodzaakt om de planning rondom de zwemlessen en onze andere activiteiten opnieuw anders in te richten.

Gezien het feit dat een groot deel van de zwemlessen op doordeweekse dagen na 17.00 uur plaatsvindt zullen wij een aangepast rooster moeten maken waarmee wij vanaf maandag 29 november zullen gaan werken. Als de lestijd van uw zoon/dochter wordt aangepast zult u hierover één dezer dagen van ons een bericht ontvangen. Als u geen bericht ontvangt blijft de lestijd ongewijzigd (dit geldt in principe voor nagenoeg alle kinderen die in het weekend zwemles hebben).

Het banenzwemmen en de aquasporten zullen helaas komen te vervallen gedurende de avonduren. Binnen onze planning hebben wij wel gekeken naar alternatieve tijden (voor onze locatie in Amersfoort Vathorst) die wij de komende drie weken kunnen aanbieden. Wij hebben voor de komende drie weken dan ook de volgende extra activiteiten ingepland:

Dinsdag 13.00 uur | aqua fit
Dinsdag 13.30 uur | zwangerschapszwemmen
Woensdagochtend vanaf 6.50 uur | extra banenzwemmen
Donderdagochtend vanaf 7.00 uur | extra banenzwemmen

De reserveringen die gemaakt zijn voor de activiteiten na 17.00 uur op de doordeweekse dagen zullen geannuleerd worden. 

Zoals u zult begrijpen is het, net als in vele andere branches, organisatorisch opnieuw enorm schakelen maar wij zijn in ieder geval blij dat de zwemlessen doorgang kunnen vinden. Wij hopen dat deze maatregelen de komende drie weken de uitwerking zullen hebben waar men op hoopt zodat wij jullie over drie weken weer volgens ons vaste rooster mogen verwelkomen.