Locatie Baarn (Sherpa)

R&A Sports & Swimming geeft al ruim 17 jaar zwemles in het zwembad op het terrein van Sherpa. Een uniek doelgroepenbad met een fijne watertemperatuur voor de kinderen. Daarbij is er de prettige bijkomstigheid van een peuterbadje en whirlpool waarin de andere kids uit het gezin kunnen spelen tijdens de zwemlessen. Ook beschikt het zwembad over een waterglijbaan waar de kinderen na afloop van de les gebruik van kunnen maken.

Zwem ABC

In het zwembad in Baarn worden kinderen al jaren opgeleid voor het officiële Zwem ABC. De kleinschalige zwemlessen worden aangeboden in een unieke vorm. Plezier, persoonlijke aandacht en het doelgericht aanleren van de juiste zwemtechnieken behoren tot de kernwaarden van R&A. Het zwembad is erg overzichtelijk voor ouders en kinderen en de ouders kunnen op enkele meters naast het zwembad kijken naar de zwemlessen
 
Daarbij kunnen de andere kinderen uit het gezin, onder toezicht van de ouders, tijdens de zwemlessen spelen in het peuterbadje en de whirlpool. Zo kunnen ook de andere kinderen plezier beleven terwijl de broers en/of zussen deelnemen aan de zwemlessen. Geïnteresseerd in de lessen op onze locatie in Baarn?
 
 
Locatie Baarn (Sherpa)

Zwemvaardigheid en snorkelen

Naast zwemlessen voor het Zwem ABC worden op onze locatie in Baarn ook lessen aangeboden voor zwemvaardigheid en snorkelen. Voor beide disciplines zijn drie diploma's te behalen waarin de opbouw vergelijkbaar is met zwemlessen voor het Zwem ABC. Bij het eerste diploma wordt de basis aangeleerd en bij het tweede en derde diploma worden de technieken geoptimaliseerd. Een super gave en leuke aanvulling voor u en de kinderen. Zwemles wordt dan een sport waarbij de zwemveiligheid van uw kinderen alleen maar groter wordt.
 
 

Heeft u een vraag of opmerking?

Heeft u een vraag over de zwemlessen, aqua sport lessen of wilt u meer informatie ontvangen over onze activiteiten?

Neem contact op

Meer recensies