GROOT NIEUWS: R&A OPENT EEN NIEUW ZWEMBAD IN DE BLARICUMMERMEENT

Nieuw zwembad!

In juli vorig jaar was het dan eindelijk zover. De start van de bouw van ons zwembad in de Blaricummermeent was van start gegaan. Nadat de kavel bouwrijp was gemaakt gingen halverwege juli de eerste heipalen de grond in. Een enorme mijlpaal na een maandenlange voorbereiding van de bouwwerkzaamheden. Met de start van de bouw is een lang gekoesterde wens van R&A in vervulling gegaan.

Blaricummermeent

Een lang gekoesterde wens omdat het zwembad aan de Wetering eigenlijk te klein werd. Enerzijds merkten we dat er steeds meer vraag kwam naar de zwemlessen. Anderzijds bracht het realiseren van een groter zwembad met zich mee dat we ook in Blaricum zouden kunnen gaan afzwemmen. Verder biedt dit zwembad zoveel meer mogelijkheden. Net als in Vathorst zal het zwembad zo optimaal mogelijk benut worden en dus zal het aanbod aan activiteiten enorm worden uitgebreid.

Zo bent u vanaf mei welkom voor onder meer banenzwemmen in de vroege ochtenden en avonden, zullen we borstcrawlcursussen organiseren en zijn er meerdere dagen en tijden beschikbaar voor AquaFit en AquaBootcamp lessen. Daarbij zullen we voor de kinderen ook een maandelijks moment voor discozwemmen organiseren, is er regelmatig familiezwemmen, zullen er in de vakanties onder meer zeemeerminworkshops en snorkelworkshops georganiseerd worden en is het mogelijk om het hele zwembad af te huren voor jouw eigen zwemfeest. Kortom, heel veel nieuwe activiteiten en mogelijkheden in een gloednieuw zwembad met een superfijne watertemperatuur voor volwassenen en kinderen.

De bouw van het zwembad verloopt voorspoedig. Ondanks een paar kleine tegenslagen staat het op de planning om het zwembad in mei 2021 te openen. De huidige zwemlessen vanuit het zwembad aan de Wetering zullen met ons meeverhuizen. De komende maanden zullen we alle voorbereidingen treffen om ervoor te zorgen dat de verhuizing soepel zal verlopen. Daarbij kunt u de vorderingen van de bouw uiteraard volgen via onze social media en de website. Op de hoogte blijven? Volg ons dan via onze Instagram of Facebook pagina.

We kijken er enorm naar uit om in mei van start te gaan! Zien we jullie daar?