BABYZWEMMEN

BABYZWEMMEN

Het is al mogelijk om vanaf de leeftijd van twaalf weken te komen babyzwemmen. In ons kleine en sfeervolle zwembad met heerlijk warm water (31 graden) kunt u samen met uw baby onder deskundige begeleiding voor het eerst samen kennis maken met het water. Gezellig samen spetteren, zwieren, zingen en drijven.

Op speelse wijze

De cursus wordt gegeven in kleine groepjes. De speciaal opgeleide zweminstructeur begeleidt jullie tijdens het waterspel. Op een speelse wijze leert uw baby de mogelijkheden en onmogelijkheden van het water kennen. Het vrije bewegen in het water bevordert de ontwikkeling van de spiertjes en in een later stadium de coördinatie van armen en benen.

Uw baby maakt op een plezierige wijze kennis met water. De watervrijheid zal ontwikkeld worden en uw baby zal vertrouwd raken met het water, dit proces vindt stapsgewijs plaats. Er worden eerst voorzichtig een paar druppeltjes over het hoofd worden gespetterd en daarna ‘samen met papa of mama’ zal uw baby ook leren om helemaal kopje onder te gaan.