Babyzwemmen en Ouder & kind zwemmen
locatie Amersfoort

Lijkt het u ook leuk om te komen babyzwemmen of Ouder & kind zwemmen bij R&A locatie Amersfoort?  Er worden verschillende leuke oefeningen gedaan en liedjes gezongen om de kinderen vertrouwd te laten worden met het water. Ook het voortbewegen in het water is een onderdeel van de lessen waardoor de kinderen op jonge leeftijd de eigenschappen van het water leren kennen.

Bekijk tickets Bekijk het rooster

Kom ook Babyzwemmen of Ouder & kind zwemmen!

Samen met andere ouders en baby's/peuters zwemmen tijdens deze lessen brengt voor iedereen veel plezier en vertier. Daarbij wordt er voor de kinderen een goede basis gelegd voor veel zwemplezier in het water. U kunt een losse boeking doen maar ook kiezen voor een 10-rittenkaart. Het voordeel van de 10-rittenkaart is dat u makkelijk kunt omboeken in de MijnOmgeving wanneer u onverhoopt geen gebruik kan maken van een reservering.

Prijzen:

1x Babyzwemmen € 9,95
10 x Babyzwemmen   € 99,50

1x Ouder & kind zwemmen € 9,95
10 x Ouder & kind zwemmen   € 99,50

Koop tickets Koop rittenkaart

Proefles bijwonen?

De zwembadsessies voor ouders en kinderen creëren een vrolijke en ondersteunende omgeving. De lessen worden vaak gevuld met speelse activiteiten, kleurrijke drijfmiddelen en zachte oefeningen om de kleintjes vertrouwd te maken met het water. Ouders staan zij aan zij met hun kinderen, waardoor er een gevoel van vertrouwen en geborgenheid ontstaat.

De proefles begint met een zorgvuldige introductie, waarin de instructeurs de ouders inlichten over het programma en de voordelen ervan voor de ontwikkeling van hun kinderen.

Ouder & Kind Zwemmen