Zwem ABC
locatie Amersfoort

Lijkt het u ook leuk om te komen babyzwemmen of Ouder- en kindzwemmen bij R&A locatie Amersfoort?  Er worden verschillende leuke oefeningen gedaan en liedjes gezongen om de kinderen vertrouwd te laten worden met het water. Ook het voortbewegen in het water is een onderdeel van de lessen waardoor de kinderen op jonge leeftijd de eigenschappen van het water leren kennen.

Bekijk tickets Bekijk het rooster

Schrijf u nu in voor het zwem ABC

Gedurende de lessen worden de kinderen watervrij gemaakt en daardoor zullen ze zich tijdens de vervolglessen van overlevingszwemmen en uiteindelijk het Zwem ABC al vertrouwd voelen met het water en de omgeving.

Prijzen:

1x Zwem ABC € 18,35
Per maand Zwem ABC € 177,00 € 79,50

Koop tickets

Proefles bijwonen?

De zwembadsessies voor ouders en kinderen creëren een vrolijke en ondersteunende omgeving. De lessen worden vaak gevuld met speelse activiteiten, kleurrijke drijfmiddelen en zachte oefeningen om de kleintjes vertrouwd te maken met het water. Ouders staan zij aan zij met hun kinderen, waardoor er een gevoel van vertrouwen en geborgenheid ontstaat.

De proefles begint met een zorgvuldige introductie, waarin de instructeurs de ouders inlichten over het programma en de voordelen ervan voor de ontwikkeling van hun kinderen.

Ouder & Kind Zwemmen