Locatie Blaricummermeent

Op 25 mei 2021 heeft R&A Sports & Swimming haar nieuwe locatie in de Blaricummermeent geopend (adres: Deltazijde 6). Een lang gekoesterde wens is hiermee in vervulling gegaan. Een locatie waar naast zwemlessen voor het Zwem ABC ook ruimte is voor heel veel andere activiteiten.

Kernwaarden R&A 

Bij R&A draait het om kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en plezier. De kernwaarden die binnen ons bedrijf gelden zullen ook op deze locatie worden gerealiseerd. Ondanks het feit dat het aantal kubieke meters water aanzienlijk zal groeien is in de Blaricummermeent namelijk bewust gekozen voor een transparante sfeer met een huiskamergevoel bij binnenkomst. 
 
Voor ouders en kinderen is het zwembad heel overzichtelijk en vanuit de ontvangstruimte kunnen ouders altijd naar de zwemlessen kijken. Liever binnen kijken? Ook dat is mogelijk. Op nog geen twee meter van de badrand zijn zitplekken gecreëerd zodat de ouders ook van heel dichtbij mee kunnen kijken tijdens de lessen. Heeft u interesse in de zwemlessen bij R&A op deze locatie?
 

 

Locatie Blaricummermeent

Uitbreiding activiteiten

Naast de lessen voor het Zwem ABC en het overlevingszwemmen die mee zullen verhuizen vanuit onze locatie in de Bijvanck zal het aanbod op deze locatie aanzienlijk worden uitgebreid. Het zwembad zal 7 dagen per week geopend zijn en op doordeweekse dagen zijn er vele uren beschikbaar voor onder meer banenzwemmen, borstcrawlcursussen, babyzwemmen, ouder&kind zwemmen, aqua sporten, discozwemmen en vele extra activiteiten in de vakanties. Daarnaast is het ook mogelijk om het afzwemmen te kunnen organiseren in dit zwembad.
 
De temperatuur van het zwembad is 30 graden waardoor het heerlijk is om banen te komen zwemmen voor jong en oud. Doordeweeks zal het zwembad op bijna alle dagen om 6.45 uur geopend worden en beschikbaar zijn voor het banenzwemmen. Verder bieden wij de unieke mogelijkheid om het hele zwembad af te huren voor een zwemfeestje: 1,5 uur je eigen zwembad met de keuze uit estafette-races, discozwemmen of zeemeermin-zwemmen. Kortom, heel veel meer mogelijkheden in een gloednieuw zwembad op een prachtige locatie in de Blaricummermeent (tegenover Restaurant Bruis). Geïnteresseerd in onze activiteiten? Klik op onderstaande link voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden.
 
Activiteiten Blaricummermeent

Heeft u een vraag of opmerking?

Heeft u een vraag over de zwemlessen, aqua sport lessen of wilt u meer informatie ontvangen over onze activiteiten?

Neem contact op

Meer recensies