Locatie Amsterdam

Sinds mei 2015 is R&A Sports & Swimming gestart met het aanbieden van zwemlessen in het doelgroepenbad naast het De Mirandabad. Na een aantal jaren opzoek te zijn geweest naar een eigen locatie in Amsterdam kreeg R&A de mogelijkheid om 5 dagen per week zwemlessen aan te bieden in het nieuwe doelgroepenbad wat perfect was voor het concept dat R&A uitdraagt: kleinschalige zwemlessen met veel persoonlijke aandacht.

Zwemles voor alle leeftijden

Het merendeel van de tijd op onze locatie in Amsterdam is gevuld met zwemlessen voor het Zwem ABC. In het zwembad van 8 bij 15 meter hebben meerdere kleinschalige groepjes tegelijkertijd zwemles. De ouders kunnen op enkele meters vanaf de badrand meekijken naar de zwemlessen waardoor er als ouder altijd zicht is op de lessen en er een fijne sfeer heerst in het zwembad. Als ouders is er altijd ruimte voor een contactmoment met de zwemleerkracht en daarnaast is er ook altijd een co├Ârdinator in het zwembad beschikbaar voor vragen en opmerkingen.
 
Naast de zwemlessen voor het Zwem ABC bieden we op deze locatie ook babyzwemmen, overlevingszwemmen en zwemvaardigheidslessen aan. Er zijn dus lessen voor de kleinsten vanaf 12 weken tot kinderen van 10 jaar. Hiermee hebben we gepoogd een programmering te realiseren waarmee we een brede doelgroep aanspreken waarbij de kleinschaligheid doorwerkt in al onze activiteiten. Heeft u interesse in de zwemlessen of andere activiteiten in het doelgroepenbad in Amsterdam?
 

 

Locatie Amsterdam

Doelgroepenbad voor zwemles

De zwemlessen worden aangeboden in het in 2015 opgeleverde doelgroepenbad. Het grootste voordeel van het doelgroepenbad is dat het water een temperatuur heeft van 31 graden. Dit is een ideale temperatuur om in te leren zwemmen. Of het nu is voor de allerkleinsten, die voor het eerst kennis maken met babyzwemmen, of voor de peuters en kleuters die starten met overlevingszwemmen of zwemles.
 
Wanneer kinderen af kunnen gaan zwemmen voor hun diploma zal dit georganiseerd worden in het De Mirandabad. Het doelgroepenbad is geen zogenaamd afzwembad en dus niet geschikt om het diplomazwemmen in te organiseren. Voordat de kinderen gaan afzwemmen zorgen wij dat ze allemaal deel hebben genomen aan het proefzwemmen zodat ze kunnen wennen aan het grotere bad met wat kouder water. Daarbij bieden wij in samenwerking met het De Mirandabad de mogelijkheid om vooraf al een keer te gaan oefenen in het 25-meterbad (waar het afzwemmen plaats zal vinden). Ook al heeft u zoon/dochter nog geen diploma; met onze toestemmingsbrief kunt u hier wel gebruik van maken. Check onderstaande link voor het rooster van het banenzwemmen in het De Mirandabad.
 
Check hier het rooster

Heeft u een vraag of opmerking?

Heeft u een vraag over de zwemlessen, aqua sport lessen of wilt u meer informatie ontvangen over onze activiteiten?

Neem contact op

Meer recensies