Locatie Amersfoort - Vathorst

In september 2016 heeft R&A Sports & Swimming haar eigen locatie in Amersfoort - Vathorst geopend. Een zwembad waar naast lessen voor kleine kinderen ook vele andere activiteiten beschikbaar zijn. Er is in dit zwembad bewust gekozen voor een speciale luchtbehandeling waardoor het klimaat in het zwembad zeer aangenaam is. Daarbij is de akoestiek in het zwembad optimaal waardoor het erg prettig is voor jong en oud om deel te nemen de verschillende activiteiten.

Zwemlessen en meer

Bij R&A Sports & Swimming worden kinderen al jarenlang opgeleid conform het officiële Zwem ABC. Bij de opening in september 2016 is de unieke wijze van zwemles geven ook daar opgezet en wordt er 7 dagen per week zwemles gegeven in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht. Daarbij staat het kind centraal en is er voor de ouders altijd een coördinator aanwezig als aanspreekpunt voor eventuele vragen. Het afzwemmen voor het Zwem ABC vindt ook plaats op deze locatie waardoor kinderen dus in de vertrouwde lesomgeving het diploma kunnen behalen.
 
Naast zwemlessen voor het Zwem ABC worden er voor kinderen ook lessen overlevingszwemmen aangeboden (vanaf 2,5 jaar) en kunt u in Vathorst terecht voor babyzwemmen en ouder&kind lessen. Kortom, waterplezier voor de allerkleinsten, peuters en kleuters. Geïnteresseerd in deze lessen?
 

Meld uw nu kind aan

 

Locatie Amersfoort - Vathorst

En meer...

Naast zwemlessen bieden we op deze locatie ook verschillende aqua sport activiteiten zoals Aqua Fit en Aqua Bootcamp aan en is het zwembad op doordeweekse dagen geopend voor banenzwemmen. Daarnaast worden er borstcrawl cursussen voor volwassenen georganiseerd, is Duikschool Wobbegong met grote regelmaat onder water te vinden voor duikcursussen en hebben we in de schoolvakanties workshops snorkelen en zeemeerminnen.
 
Verder kunt u ook bij ons terecht met het hele gezin tijdens het familiezwemmen. U kunt dan gebruik maken van alle attributen in het zwembad en wanneer u met uw zoon/dochter zwemlessen bij ons volgt is het ook mogelijk om zelf te komen oefenen. Er is altijd een instructeur aanwezig in het zwembad voor wat tips en tricks. Check onze online agenda voor de mogelijkheden
 
Reserveer hier

Heeft u een vraag of opmerking?

Heeft u een vraag over de zwemlessen, aqua sport lessen of wilt u meer informatie ontvangen over onze activiteiten?

Neem contact op

Meer recensies