Zwemfeestje locatie Blaricum

Bent u op zoek naar een leuke en unieke locatie om de verjaardag van uw kind te vieren? R&A biedt u de mogelijkheid om onder begeleiding een zwemfeestje in Blaricum te geven waarin uitsluitend uw kind met zijn en/of haar vriendjes en vriendinnetjes toegang hebben tot het zwembad. Een 'eigen zwembad' waar verschillende activiteiten in worden georganiseerd met o.a. een loopbrug, boten en voor de liefhebbers gezellige muziek.

Neem contact op

Zwemfeestje vieren in Blaricum?

Een zwemfeestje duurt anderhalf uur. Er worden verschillende spelletjes georganiseerd voor de kinderen maar er is ook genoeg tijd om lekker zelf te spelen in het bad. U kunt zelf bepalen hoeveel kinderen er mee gaan met het feestje en u hoeft niet mee het water in.

Het gehele zwembad staat tot de beschikking van de kinderen en tussendoor is er natuurlijk tijd voor een snoepje of een zakje chips.

Zwemfeestje voor je verjaardag

Er wordt muziek gedraaid, er worden spelletjes gedaan met de loopbrug, wedstrijdjes met de mat en als het donker is wordt er gezwommen met alleen de onderwaterverlichting aan. Het is echt feest en een unieke ervaring om een zwembad alleen te hebben.

Mocht u geïnteresseerd zijn om het zwemfeestje van uw kind bij ons te geven dan kunt u contact met ons opnemen via activiteiten@ra-sports.nl