Body shape
Spinning
T. bodyworkout
Cardio fitness
Yoga

Total body workout

Eeen total body workout-les omvat, zoals de naam al doet vermoeden, een workout voor het gehele lichaam. Middels verschillende oefeningen worden alle spiergroepen functioneel getraind. Uw spieren worden al snel sterker en uw conditie wordt verbeterd.

Beschikbaar in

Complete workout

Tijdens een total body workout-training wordt heel gericht gewerkt aan alle belangrijke spiergroepen in uw lichaam. Er worden op muziek verschillende oefeningen uitgevoerd waarbij uw conditie en kracht op de proef gesteld worden. Desalniettemin is de training voor een ieder toegankelijk.

U bepaalt zelf op welk niveau u mee wilt doen en u zult al snel merken dat uw spieren sterker worden en uw conditie verbeterd.

 

Een Total Body Workout-training bij R&A duurt anderhalf uur. Zo is er voldoende tijd om echt effectief te kunnen trainen met een goede warming-up en een uitgebreide cooling down welke van essentieel belang zijn voor de training van de spieren. De lessen worden gegeven in kleine groepen zodat er voldoende aandacht is voor een ieder en de oefeningen dus altijd op de juiste wijze kunnen worden uitgevoerd.

Een Total Body Workout-training is volgens de experts de beste manier om in vorm te komen. Door effectief te trainen op de verschillende spiergroepen is resultaat al snel zichtbaar en tijdens een uurtje trainen worden al snel 600 calorie├źn verbrand.

Meer recensies