Yoga
Spinning
Body shape
Cardio fitness
T. bodyworkout

Spinning

Spinning-trainingen worden al jaren lang gegeven op sportscholen over de hele wereld. Op een speciale spinningfiets worden verschillende oefeningen staand of zittend uitgevoerd waarbij de weerstand van de fiets wordt aangepast aan het tempo en de oefening die wordt uitgevoerd. Een ideale training om uw conditie op peil te houden en een flink aantal calorie├źn te verbranden.

Beschikbaar in

Fietsen?

Een spinning-training wordt begonnen met een rondje rekken en strekken om zo blessures te voorkomen. De spinning-fiets wordt ingesteld op de juiste weerstand en tijdens de training bepaalt u zelf uw eigen tempo zodat een ieder op zijn of haar niveau kan meetrainen.

De oefeningen tijdens een spinning-training bestaan onder meer uit nabootsen van een vlakke weg of heuvel waarbij u de oefeningen zowel staand als ook zittend uitvoert. De oefeningen die in een hoog tempo worden uitgevoerd worden sprints genoemd.

 

De combinatie van de verschillende oefeningen zorgen voor een afwisselende les waarbij een positief trainingseffect ontstaat op het hart, de longen en de beenspieren. Hierbij zorgt de muziek tijdens de spinning-trainingen voor een extra vibe en opzwepend effect in de les.

Een spinning-training bij R&A wordt gegeven in een plezierige omgeving met veel persoonlijke begeleiding en aandacht voor iedereen. Een ieder kan op zijn of haar niveau deelnemen aan de les. Een afwisselende en leuke training die u een keer beleefd moet hebben.

U bent altijd welkom voor een proefles. U kunt bellen of mailen naar info@ra-sports.nl.

Maandag 19.00-20.00u
Dinsdag 9.00-9.45u
Vrijdag 9.00-9.45u
Zaterdag 9.00-10.00u

Meer recensies