Snorkelen
Zwemfeest
Overl. zwemmen
Zwemvaardigheid
Zwemles
zwem abc

Volwassenen zwemles

Op onze locaties in Blaricum en Vathorst bieden wij ook zwemlessen aan voor volwassenen. In een kleinschalige groep kunt u de basistechnieken van de zwemslagen aanleren met de ondersteuning van onze zwemleerkrachten. De groepen bestaan uit maximaal 5 deelnemers met 1 leerkracht. Uiteraard is de doelstelling om de vaardigheden aan te leren en te verbeteren zodat de zwemveiligheid vergroot wordt en u hiermee op een veilige manier leert te recreëren in en rondom het water.

Beschikbaar in

Zwemles voor volwassenen

Tijdens de zwemlessen voor volwassenen worden de technieken van verschillende zwemslagen aangeleerd. Het betreft de schoolslag, de enkelvoudige rugslag en de borst- en rugcrawl. Daarnaast worden de elementen van het drijven en het te water gaan middels een duik of kopsprong aangeleerd.

De lessen worden aangeboden in kleine groepen van 4 a 5 volwassenen met 1 instructeur. De technieken worden aangeleerd met behulp van verschillende drijfmiddelen. De lessen worden aangeboden in abonnementsvorm en de vorderingen worden bijgehouden middels ons online volgsysteem. Zo kan goed gemonitord welke zwemslagen er gezwommen dienen te worden en wat de exacte vereisten zijn. Wanneer de technieken voldoende worden beheerst zal er gestart worden met het gekleed zwemmen om uiteindelijk over te gaan tot het behalen van een officieel A — diploma. 

 

 

Lijkt het u leuk om deel te nemen aan de volwassenen zwemlessen op één van onze locaties? Meld u dan snel aan door een mail te sturen naar blaricum@ra-sports.nl voor de locatie Blaricum of naar vathorst@ra-sports.nl voor de locatie Amersfoort — Vathorst.

Dagen en tijden van de lessen

Locatie Dag en tijd
Amersfoort — Vathorst Dinsdag 20.30 — 21.00 uur
Amersfoort — Vathorst Dinsdag 21.00 — 21.30 uur
Blaricum Donderdag 19.30 — 20.00 uur
Blaricum Donderdag 20.00 — 20.30 uur
Meer recensies