Cardio fitness
Body shape
Spinning
Yoga
T. bodyworkout

Houding

Tijdens de pilates-training ligt het accent op het trainen van het zogenaamde 'powerhouse': de buikspieren, bekken en wervelkolom. De les gaat uit van een correcte lichaamshouding, een specifieke wijze waarop de bewegingen uitgevoerd dienen te worden, een goede focus met vloeiende bewegingen waarbij de ademhaling correct dient te geschieden en waarbij de kwaliteit van de bewegingen het wint van de kwantiteit.

Wanneer de pilates-lessen op regelmatige basis worden gevolgd kan dit geweldige resultaten opleveren. Zo wordt de lichaamshouding beter, de spieren van de romp worden sterker, de co├Ârdinatie wordt beter, de wervelkolom wordt soepeler en sterker, de bloedcirculatie verbetert, de longcapaciteit wordt vergroot, de spierkracht en flexibiliteit nemen toe en je hebt minder last van stress en vermoeidheid.

 

Kortom een les waar veel positiviteit uit voortkomt. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen maar vooral voor mensen die last hebben van rugklachten en voor mensen die naast een stukje ontspanning ook op zoek zijn naar een sport waarbij aan de houding van het lichaam wordt gewerkt.

Meer recensies