Body shape
Cardio fitness
T. bodyworkout
Spinning
Yoga

Pilates

Pilates is een training waarbij het draait om de balans tussen lichaam en geest. Middels speciaal ontwikkelde pilates oefeningen wordt deze balans bereikt en zal het lichaam een goede conditie ontwikkelen. Zowel lichaam als geest komen in goede balans waardoor je lekker in je lijf zit en hier ook geestelijk de rust van ondervindt.

Beschikbaar in

Houding

Tijdens de pilates-training ligt het accent op het trainen van het zogenaamde 'powerhouse': de buikspieren, bekken en wervelkolom. De les gaat uit van een correcte lichaamshouding, een specifieke wijze waarop de bewegingen uitgevoerd dienen te worden, een goede focus met vloeiende bewegingen waarbij de ademhaling correct dient te geschieden en waarbij de kwaliteit van de bewegingen het wint van de kwantiteit.

Wanneer de pilates-lessen op regelmatige basis worden gevolgd kan dit geweldige resultaten opleveren. Zo wordt de lichaamshouding beter, de spieren van de romp worden sterker, de co├Ârdinatie wordt beter, de wervelkolom wordt soepeler en sterker, de bloedcirculatie verbetert, de longcapaciteit wordt vergroot, de spierkracht en flexibiliteit nemen toe en je hebt minder last van stress en vermoeidheid.

 

Kortom een les waar veel positiviteit uit voortkomt. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen maar vooral voor mensen die last hebben van rugklachten en voor mensen die naast een stukje ontspanning op zoek zijn naar een sport waarbij aan de houding van het lichaam wordt gewerkt.

U bent van harte welkom voor een testles. Meld u aan via info@ra-sports.nl of kom langs op de Wetering 28-32. 

Dinsdag 20.00-21.00u 
Woensdag 19.30-20.30u
Vrijdag 9.45-10.30u
Zaterdag 10.15-11.15u

Meer recensies