Zwemfeest
zwem abc
Zwemles
Zwemvaardigheid
Snorkelen
Overl. zwemmen

Duikcursus

In januari 2014 is R&A Sports & Swimming begonnen met een duikcursus voor kinderen vanaf 8 jaar. Het betreft de zogenaamde PADI Seal Team duikcursus: een leuke cursus waarin jonge duikers leuke en leerzame Aqua Missions dienen te volbrengen in het zwembad.

Beschikbaar in

Padi

Het PADI Seal Team-programma is speciaal ontwikkeld om jonge kinderen kennis te laten maken met de wondere wereld van het duiken. Tijdens de duiklessen wordt middels AquaMissions kennis gemaakt met zaken als uittrimmen, masker klaren, de omgeving verkennen, zweven in het water en het terugvinden van de ademautomaat.

Bij het uitvoeren van de AquaMissions wordt de nadruk gelegd op veilig duiken met plezier.

De cursussen worden gegeven in groepen van maximaal 8 kinderen en de AquaMissions zullen onder begeleiding van professionele en gecertificeerde duikinstructeurs in drie middagen volbracht worden. Er zijn speciale duikuitrustingen voor de kinderen aanwezig en na het afronden van de vijf Aqua Missions zullen de kinderen een officieel PADI Seal Team brevet ontvangen.

 

 

Lijkt u het u leuk om uw kind een duikcursus te laten volgen? Er start binnenkort weer een nieuwe cursus op onze locatie in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Duikschool Wobbegong

Seal Team Cursus (4 weken achter elkaar) 

Start datum Tijd
Zondag 3 juni 13:30-15:30 uur
Zondag 14 oktober 12:30 -14:30 uur 
Meer recensies