T. bodyworkout
Spinning
Cardio fitness
Body shape
Yoga

Cardio-fitness

Beschikbaar in

7 dagen per week

R&A biedt zowel groepslessen cardio-fitness aan als de mogelijkheid om individuele trainingen te volgen. Ook kunt u zeven dagen per week bij ons terecht om zelfstandig te trainen. Daarbij kunt u een trainingsschema op laten stellen om de door u gestelden doelen te bereiken. Er is altijd iemand aanwezig die u kan ondersteunen of op weg kan helpen. 

Cardio-fitness wordt door jong en oud beoefend en het voordeel is dat u niet aan vaste tijden gebonden bent. U kunt altijd bij R&A binnen lopen voor een training op uw eigen niveau. In de ochtenden en avonden is er altijd een instructeur aanwezig die een small group training verzorgt en die u op een professionele wijze begeleidt tijdens het sporten.

 

Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om uw cardio-fitness training zo compleet mogelijk te maken. In de cardio-fitness zaal bevinden zich roeimachines, crosstrainers, loopbanden, fietsen, steps, verschillende gewichten en dumbels, buikspierapparatuur, gymballen en een powerplate. Kortom: alle benodigde apparatuur om een perfecte cardio-fitnesstraining te volbrengen.

De cardio-fitnesstrainingen bij R&A bieden veel individuele begeleiding. Er wordt getraind in kleine groepen zodat een ieder zijn of haar doelstellingen kan bereiken. Daarbij maakt het geen verschil of u een beginnende of gevorderde sporter bent.

Meer recensies