Yoga
Body shape
Cardio fitness
Spinning
T. bodyworkout

Gezamenlijk trainen

Een boks & fit training is een unieke training waarbij in een kleinschalige groep gezamenlijk getraind wordt. Tijdens de training zal gebruik worden gemaakt van onder meer een bokszak waarmee een zogenaamde ‘high impact’ training wordt uitgevoerd. Daarnaast worden verschillende fitness-oefeningen uitgevoerd tijdens de les waardoor boks & fit kan worden aangemerkt als een complete en zeer gevarieerde lichaamstraining.

Tijdens een boks & fit training wordt grotendeels gezamenlijk getraind wat een motiverend effect heeft tijdens de trainingen. Een ieder haalt het maximale in zichzelf naar boven met als gevolg een voldaan gevoel na afloop van de training. Er worden ook individuele oefeningen uitgevoerd maar ook hierbij staat een maximale inspanning voorop.

 

De boks & fit trainingen zijn voor een ieder toegankelijk omdat iedereen zelf kan bepalen op welk niveau van intensiteit hij of zij meedoet tijdens de les. Desalniettemin draait het om het beste in jezelf naar boven halen en is het doel om het gehele lichaam tijdens de les te trainen waardoor een groot gevoel van voldoening ontstaat na afloop van de training.

Meer recensies