Yoga
T. bodyworkout
Spinning
Cardio fitness
Body shape

Fietsen?

Een spinning-training wordt begonnen met een rondje rekken en strekken om zo blessures te voorkomen. De spinning-fiets wordt ingesteld op de juiste weerstand en tijdens de training bepaalt u zelf uw eigen tempo zodat een ieder op zijn of haar niveau kan meetrainen.

De oefeningen tijdens een spinning-training bestaan onder meer uit nabootsen van een vlakke weg of heuvel waarbij u de oefeningen zowel staand als ook zittend uitvoert. De oefeningen die in een hoog tempo worden uitgevoerd worden sprints genoemd.

 

De combinatie van de verschillende oefeningen zorgen voor een afwisselende les waarbij een positief trainingseffect ontstaat op het hart, de longen en de beenspieren. Hierbij zorgt de muziek tijdens de spinning-trainingen voor een extra vibe en opzwepend effect in de les.

Een spinning-training bij R&A wordt gegeven in een plezierige omgeving met veel persoonlijke begeleiding en aandacht voor iedereen. Een ieder kan op zijn of haar niveau deelnemen aan de les. Een afwisselende en leuke training die u een keer beleefd moet hebben.

Meer recensies