Spinning
Cardio fitness
T. bodyworkout
Body shape
Yoga

Body Shape

Body shape is een effici├źnte trainingsmethode die gericht is op het bevorderen van de spierversteviging enerzijds en het verbeteren van het lichaamsprofiel anderzijds. Tijdens een body shape training worden alle spiergroepen getraind zodat niet alleen de lichaamsconditie verbeterd maar ook de contouren van het lichaam er beter uit zullen gaan zien.

Beschikbaar in

Combinatietraining

Het doel van de Body Shape training is om alle spiergoepen van het lichaam te versterken door middel van training op muziek waarbij de training gericht is op de kracht, balans, vitaliteit, conditie en vetverbranding. Er wordt een extra dimensie aan de training gegeven door het gebruik van verschillende materialen.

De body shape les is een heerlijke combinatietraining op muziek die iedereen een keer moet proberen. Er worden tijdens de les verschillende materialen gebruikt die de spieren verstevigen en de conditie verbeteren. Het trainingsprogramma is zo opgebouwd dat het geschikt is voor alle niveaus, of je nu een beginnende of een gevorderde sporter bent. Er is veel afwisseling tijdens de lessen en geen ingewikkelde choreografie. Het accent van de oefeningen is gericht op de buik, billen en benen.

Kortom: wil je werken aan je figuur en ben je op zoek naar een training met veel afwisseling? Dan is een body shape les echt iets wat je een keer moet proberen. De trainingen worden gegeven in kleine groepjes zodat er voldoende individuele begeleiding is tijdens de les. Hierbij staan professionaliteit, sportiviteit en plezier tijdens de lessen hoog in het vaandel.

Meer recensies