Overl. zwemmen
zwem abc
Zwemvaardigheid
Zwemfeest
Snorkelen

Zwemles aan huis

Heeft u thuis een zwembad en bent u op zoek naar zwemles aan huis? Dan bent u bij R&A aan het goede adres. Wij geven al een aantal jaren thuis zwemles in de regio van Het Gooi, Amsterdam en Utrecht. De zwemlessen kunnen ingepland worden op basis van uw wensen.

Zelf een zwembad

De lessen worden gegeven door een gediplomeerde zwemleerkracht en er wordt opgeleid volgens het officiële Zwem ABC. De kinderen zijn in een vertrouwde omgeving en uit ervaring blijkt dat de kinderen dan nog sneller leren zwemmen.

U heeft zelf de keuze of u alleen uw eigen kinderen laat deelnemen aan de zwemles of ook nog vriendjes of vriendinnetjes van uw kinderen mee wilt laten doen. R&A zorgt tijdens de zwemles voor de benodigde materialen om de technieken goed aan te kunnen leren.

 

De zwemlessen aan huis bieden u het gemak dat u niet meer wekelijks de deur uit hoeft om naar het zwembad toe te gaan. Er is veel persoonlijke aandacht voor de kinderen en u kunt zelf bepalen wanneer de zwemlessen plaatsvinden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van zwemles aan huis kunt u ons een mail sturen met uw telefoonnummer en dan nemen wij contact met u op. Voordat de lessen definitief starten vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats waarin alle mogelijkheden worden doorgesproken en de desbetreffende zwemleerkracht een blik op het zwembad kan werpen.

Meer recensies