Overl.zwemmen
Body shape
Cardio fitness
Zwemfeestje
Zwem ABC

Opfriscursus

Kinderen leren tegenwoordig op jonge leeftijd zwemmen. Een positieve tendens omdat de gemiddelde leeftijd waarop kinderen zwemveilig zijn en zichzelf dus kunnen redden wanneer zij onverwachts te water raken steeds lager ligt. Hierbij is echter wel van belang dat kinderen blijven zwemmen. Om te voorkomen dat de kinderen de verschillende zwemslagen verleren dient met enige regelmaat gezwommen te worden.

Beschikbaar in

Opfrissen?

Uit de praktijk blijkt dat lang niet alle kinderen op regelmatige basis blijven zwemmen en de kinderen die wel regelmatig zwemmen zullen vaak enkel nog een schoolslag zwemmen.

De overige zwemslagen die de kinderen hebben aangeleerd bij het Zwem ABC worden niet of nauwelijks meer uitgevoerd.

Daarom gaat R&A Sports & Swimming een opfriscursus geven. Tijdens deze cursus zullen de kinderen alle zwemslagen weer zwemmen maar er zal ook getraind worden op survivalen in het water. Denk hierbij aan het zwemmen met een boot, zwemmen met kleding aan en verschillende attributen om elkaar uit het water te redden.

De kinderen worden in drie lessen (van 1 uur) weer helemaal vertrouwd met het water en de verschillende zwemslagen. Kortom, drie leuke en plezierige lessen waarin bewerkstelligt wordt dat de kinderen weer zwemveilig op vakantie kunnen.

Locatie: Sherpa - Baarn 
Wanneer: 27 mei, 3 juni en 10 juni 2018
Tijd: 13:15 — 14:15 uur 
Kosten:€ 60,-

Locatie: Vathorst 
Wanneer: 10 juni, 17 juni en 24 juni  2018
Tijd: 13:30 — 14:30 uur 
Kosten:€ 60,-

Meld uw kind nu aan via info@ra-sports.nl 

Meer recensies