Overl. zwemmen
Snorkelen
Zwemvaardigheid
zwem abc
Zwemfeest

Duikcursus

In januari 2014 is R&A Sports & Swimming begonnen met een duikcursus voor kinderen vanaf 8 jaar. Het betreft de zogenaamde PADI Seal Team duikcursus: een leuke cursus waarin jonge duikers leuke en leerzame Aqua Missions dienen te volbrengen in het zwembad.

Beschikbaar in

Padi

Het PADI Seal Team-programma is voor kinderen vanaf 8 jaar die kennis willen maken met de wondere onderwaterwereld. Tijdens deze cursus leren de kinderen om te gaan met duikapparatuur, hoe ze moeten reageren op onvoorziene situaties en verschillende onderwater technieken zoals wrakken, navigeren, uitklimmen en onderwaterfotografie.

Bij het uitvoeren van Aqua Missions ligt de focus altijd op een veilige en leuke duikervaring.

De cursus wordt gegeven in kleine groepjes, met een maximum van 8 kinderen. De Aqua Missions worden uitgevoerd onder toezicht van professionele en gekwalificeerde duikinstructeurs. Na het voltooien van de vijf Aqua Missions zullen de kinderen een officiële PADI Seal Team duiklicentie ontvangen.

Is uw kind geïnteresseerd in het volgen van een duikcursus? Nieuwe cursussen starten binnenkort op onze locatie in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Duikschool Wobbegong. Of meld uw kind hier aan. 

Seal Team cursus (4 weken achter elkaar) 

Start datum Tijd
Zondag 22 april  

12:30-14:30uur

Zondag 3 juni 13:30-15:30uur
Zondag 14 oktober 12:30 -14:30 uur

 

Proefduik les 

Datum Tijd
Zondag 22 april  

12:30-14:30uur

 

Meer recensies